keskiviikko 25. elokuuta 2010

Työmaalta terveisiäPalataas välillä takaisin työmaalle. Siellä on pantu tuulemaan kun maanantaina aloitti työt meidän tehotiimi. Viikonloppuna ja alkuviikosta nakutimme Sampan kanssa loput bitumit seinistä ja keskiviikkoiltana saimme vihdoin sen urakan pakettiin. Työstään kiinnostunutta hiekkapuhaltajaa sai hetken täältä itä-Suomesta hakea, kunnes Kiteeltä löytyi bitumi-projektin loppuunsaattaja. Olipa muuten myös ensimmäinen, joka kehuikin "kotiamme", eikä vaan huokaile, että on teillä PROJEKTI.Tehotiimi on tarvikkeita ja työnjohtoa odotellessa tehnyt kasan työmaapukkeja ja telineitä ja vihdoin pääsivät eilen aloittamaan ykköskerroksen katon eristyksen. On nimittäin sen verran nopeita poikia, että me ei oikein meinata pysyä perässä Sampan kanssa. Nykyään käymme joka ilta päivän päätteksi rautakaupassa shoppailemassa ja arpomassa, että mitähän eristettä...? Ja jotenkin se kuitenkin tuli meille arkkitehdeille yllätyksenä, että ei edes perustavaroita saakaan heti mukaan - toimitusajat on useita viikkoja!

5 kommenttia:

 1. Heips

  Ja näin ensimmäiseksi paljon onnea ja puhtia projektiinne :) Kiva oli lukea kaikki postaukset ja tulen ihan varmasti seuraamaan projektianne innolla loppuun asti :)

  VastaaPoista
 2. Liityin seuraajien joukkoon Avaruusaseman vinkistä. Todella mielenkiintoinen projekti ja mukavaa jos jaksatte siinä rinnalla ylläpitää blogia.

  VastaaPoista
 3. Kivaa, että blogi on tavoittanut lukijoita:) Yritetään päivittää tapahtumia tasaisella tahdilla, välillä tosin työmaan kiireet toimistolla ja raksalla puskee päälle...

  VastaaPoista
 4. Löysin tänne myöskin Avaruusaseman vinkistä ja täytyy sanoa, että teillä on mainion mielenkiintoinen projekti käynnissä! Olen itsekin aina haaveillut jonkin vanhan rakennuksen käyttöönotosta kodiksi ja tiili on ihana materiaali. Olen vanhan sälän fani joten ihastuin noihin kuvissa oleviin vanhoihin ikkunan karmeihinkin =) Aiotteko hyötykäyttää niitä jotenkin?

  Tsemppiä projektiin ja mukavaa syksyn jatkoa!

  VastaaPoista
 5. - Meinasin askarella jotain hauskaa noista ikkunoista. Ne on niin huonossa kunnossa, että niitä ei voi enää ikkunoina käyttää... mutta peileinä? Tilanjakajina? Mitä nyt tässä syksyn myötä keksinkään:)

  VastaaPoista