perjantai 2. maaliskuuta 2012

Korkeanpaikankammo


Parvi tuli.

Samppaa huimaa siellä, minä en ole vielä uskaltautunut edes kokeilemaan, siitä syystä, että portaat parvelle vielä uupuvat.
Mutta komea se on! Lattialle tosin joudun varmaan keksimään jotain mukavampaa kun tuon ritilän ja Halla-koira ei taida parvelle päästä ollenkaan. Portaat tulevat tuon kuvassa pikkasen näyvän launkun mukaisesti seinän viereen.Muuten työmaalla on ollut hieman rasittava vaihe: Samppa on pakertanut saunaosaston laatoituksen kanssa kolmatta viikkoa ja siinä sivussa motivaation vuoksi liimaillut keittiön saarekkeen tasoa. Taso tehdään siis yhteenliimatuista (ja ruuvatuista) liimapuupalkeista. Hidasta hommaa sekin.


Minä olen lähinnä pyörinyt tiellä, kasannut halkoja pinoon ja maalaillut ovien karmeja, loppuja seiniä ja niin tietenkin- alakerran takan vetelin Tunto Karhealla. Hieno tuli! Kokeilimme myös lattian kalkki-suopa-käsittelyä eteisen kaappien alle. Hämärä homma, mutta ihan nätti siitä tuli. Laitan seuraavaan postaukseen siitä kuvan.

4 kommenttia:

 1. Hei,

  olen jo aikani seuraillut blogianne kiinnostuneena. Linkitin myös omaan blogiini.

  VastaaPoista
 2. Mukava kuullu! Meillä on hieman loppumotivaation puutetta ollut ilmassa, mutta nyt kun kesä lähestyy aiomme tsempata projektin asuttavaan kuntoon ( en siis enää uskokaan, että se valmiiksi saadaan vielä hetkeen :)).

  VastaaPoista
 3. Hei!
  Suomen Asuntomessut olisi kiinnostunut tekemään yhteistyötä bloginne parissa. Voisitko laittaa minulle yhteistietonne, niin selitän asiasta tarkemmin.
  Aurinkoisin kevätterveisin,
  Ulla Harju
  ulla.harju@mediahajru.fi, 040 834 3838
  Viestintätoimisto MediaHarju/Suomen Asuntomessut

  VastaaPoista
 4. Moi! Minkälaisella ohjeella teitte tuon kalkkisuopakuurauksen? Meinasin kokeilla sitä omalle lautalattialleni,mutta haeskelen jotain ohjetta jolla voisin kuurauksen toteuttaa =)

  VastaaPoista