tiistai 17. elokuuta 2010

Pohjapiirustukset, osa 1Ensimmäinen kerros on hulppean korkeaa tilaa, lähes 6 m parhaimmillaan. Pidämme pääsisäänkäynnin siinä, missä se on alunperinkin ollut, ovi vain vaihdetaan lasioveksi. Eteisestä halusimme hieman intiimimmän ja siksi suunnittelimme sen päälle parven. Korkeuttahan molemmille vielä jää enemmän kuin nykypäivän kerrostalohuoneistoissa... Eteisessä on 1. kerroksen ainut vessa. Minä haaveilen siihen jotain jännää... lasia tai betonia. Mutta siitä enemmän tuonnempana.Eteisestä on käynti "ritarisaliin" (emme keksineet sille muuta nimeä) ja uuteen laajennusosaan, keittiöön. Ritarisalin kalustamme todennäköisesti 4 metriä pitkällä pöydällä ja valtavilla muuntajassa olleilla pallovalaisimilla. Minä haluan verhot.. ehkä.

Keittiöstä tulee valkoinen ja saarekkeen kanneksi suunnittelen vanhaa ladon ovea tai muuta vastaavaa - siitäkin lisää. Samppa halusi oman barista-nurkkauksen - jos vaikka intoutuisi harrastamaan.

Matalammassa siivessä on olohuone tai takkahuone nro 1, jonne haluan (ainakin juuri nyt) valkoisen löhö-sohvan tyyliin:

Master bedroomin ja takkahuoneen väliseinänä toimii takka, jossa on lasiluukku molempiin suuntiin. Takkahuoneen seinää olemme harkinneet hiekkapuhalluksella. Muuten kaikki seinät ovat valkoisen kalkkimaalin peitossa ja pidämme ne niin ulkonäöllisistä ja eristyksellisistä syistä. Makuuhuoneesta tulee suoraan käynti terassille ja lasiovien avulla saamme huoneeseen myös lisää valoa. Samppa arveli ahdistuvansa korkeassa makuuhuoneessa ja olen yrittänyt ehdotella erilaisia katossänkyjä, mites tällainen?:) hehhe

2 kommenttia:

  1. Kuullostaa originellilta. Mielenkiintoista nähdä lopputulos...

    VastaaPoista
  2. Kuullostaa originellilta. Mielenkiintoista nähdä lopputulos.

    VastaaPoista