sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Suojausta hiekkamyrskyä vastaan

Viikko on vierähtänyt miehillä sisätöissä: kellaria on valmisteltu valua varten. Kellarin vedet on vedetty eristeisiin, eristeet nikkaroitu paikalleen ja ensi viikolla tulee sähkömies putkittamaan omansa. Kovalla kiireellä yritämme saada "oikeasti" lämpöjä päälle taloon: Joensuussa nyt -10C pakkasta ja kuulemma kiristyy vaan.
Samppa kävi tänään suojaamassa julkisivun ja puistomuuntamon ensi viikon varalle: elämme toiveissa, että jopa ehkä huomenna tulisi se Chilestä vapautunut porausryhmä tekemään reikää maahan. Toivottavasti ihan samoja metrimääriä ei tarvitse porata, suunniteltu on 2x200m reiät. Veikkaan että menee naapurin alle ja pitkälle, koska reiät porataan samasta pisteestä vinoon eri suuntiin... Poraus on kuulemma likaista puuhaa - yllätys - ja poraryhmä kannusti suojaamaan arat paikat.

1 kommentti:

  1. Moi!

    Olen seuraillut teidän loistavaa blogia tässä hyvän tovin ja mielellään tulisin vähän katselemaan paikan päällekkin jos käy..?

    olen työmatkalla Joensuussa tällä viikolla ke ilta-to päivä. Jos mitenkään olisi mahdollista tulla katsomaan näin uniikkia projektia niin saisi uusia näkökulmia taas omiin projekteihin :)

    virkkunen.jouni@gmail.com

    VastaaPoista