keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Keittiö fiilistelyä

Uusia ideoita keittiöön. Alakattomateriaaliksi olemme päättäneet laittaa OBS-levyä. Suomessa se on vielä vähän käytetty sisustuksissa, mutta maailmalla olen nähnyt sitä paljon. Innostuttiin nyt siitä sen verran, että kokeilin jopa keittiökaappien ovimateriaaliksi "kalusteseinälle". Ehkä ei kuitenkaan.


Eiköhän mennä niin, että OBS-levyä on vain alakatossa ja takaseinässä, kalusteet on valkeat. Voi olla kyllästymisen vaara muuten. Mutta ideana siis liukuvat taiteovet, jolloin tiskivuoret ja muut sotkut saa tarvittaessa kokonaan piiloon. Ovien takana olevat RST -kalusteet ajattelin joko metsästää käytetyistä ravintolakalusteista tai sitten ... gröhm... Ikeaa.


Jä tässä vielä Sampan Espresso-nurkkaus, joka ei ole suuremmin muuttunut. Samppa on innostunut tekemään saarekkeen tason kertopuusta. Minulle tämä on vähän kompromissi ja yritän vielä nieleskellä asiaa. Varmasti se on hieno.

2 kommenttia:

  1. Ooh espresso-nurkkaus, kuulostaapa hienolta ja ihanalta!

    VastaaPoista
  2. Hehe. Noh, saimme viime jouluna espresso keittimen joululahjaksi ja se on saanut Sampan kiinnostumaan edes jostain "keittiö" puuhasta:) niimpä sen kunniaksi suunnittelin tuon nurkkauksen.

    VastaaPoista