perjantai 6. huhtikuuta 2012

Näin meillä pääsiäistä vietetään!

Maaliskuu meni käytännössä kokonaan saunaosaston kolmen seinän laatoituksessa. Laatoitus itsessään onnistui hienosti ja vaikka meiltä amatööreiltä veikin aikaa normaalia enemmän totaalinen katastrofi tapahtui vasta saumaus vaiheessa. Mielestämme noudatimme kaikkia ohjeita (paitsi ei niitä joista kuulimme vasta jälkikäteen) mutta silti saumausaine jumahti laattaan kiinni niin, että sen junssäämiseen onkin mennyt viimeiset 3 viikkoa! Tilanne näyttää nyt jo vähän paremmalta - viiden myrkkypullon jälkeen!


Yläkerrassa on parven portaat saatu paikoilleen - kaiteet vain enää puuttuvat.


Sähkömiehetkin tekevät viimeisiä asennuksiaan ja kehittelivtä vanhojen pallovalaisimien kiinnitykseen hienon ripustussysteemin.
Palloja tulee 5 kpl roikkumaan salin kattoon tällä tavoin:

5 kommenttia:

 1. Komea parvi ja rappuset! :)
  Eikö tuo ritilä satu teidän jalkoihin? Mitä olette ajatelleet laittaa parvelle, oletteko siellä usein?

  Tuota ritiläähän käytetään teollisuudessa hyvin yleisesti taso- ja porrasmateriaalina, mutta silloin kuljetaan aina kengillä. Mielenkiinnolla kuulen teidän ajatuksia :)

  VastaaPoista
 2. Hei,
  Voisiko jompi kumpi teistä ottaa yhteyttä.
  Haluaisimme tehdä Muuntajasta juttua Asuntokuumeeseen.
  Asuntokuume on uusi asumisen verkkomedia.

  Otatteko mahdollisimman pian yhteyttä!

  Kiitos!

  Ystävällisin terveisin,
  Olli Sirén
  0407644288
  www.asuntokuume.fi

  VastaaPoista
 3. Heh. No totesimme, että koira ei ainakaan parvella viihdy.
  Se on alustavasti ajateltu työhuoneeksi/vierashuoneeksi ja me olemme sitä mieltä että kauneudesta pitää kärsiä ;)
  Tiedostan tämän ongelman täysin ja tästä ollaankin melko kiivaasti keskusteltu. Luulen, että parvelle jossain vaiheessa laitetaan matto tai pleksi tai vastaava helpottamaan oloa. Toisaalta luulen myös, että käytämme sisällä jonkin verran sisäkenkiä, jolloin ei ritilät niin haittaa. Saa nähdä - aika näyttää!

  VastaaPoista
 4. Moi! Hieno laatta kylpyhuoneessa, mikähän se mahtaa olla?
  Näyttää pahasti että haaveemme betonipintaisesta kylpyhuoneesta joutuu vesieristysten jalkoihin... tilannetta voi jäädä seurailemaan osoitteesta: http://villaluova.com

  T. Henri

  VastaaPoista
 5. Laatta on ABL:n valikoimasta, mutta nyt en kuollaksenikaan muista mikä sen nimi on. Brick Slate...? Me vedellään epoksilla suihkun kohdalta lattiat (päälle tulee puuritilä), mutta muuten pesutilat jää betonille. Periaatteessa pelkkä kirkas epoksi, ilman puuritilää olisi ollut ihan hieno, meillä se vaan meni ihan kamalan väriseksi kun siihen meni noita happoja :/

  VastaaPoista