torstai 4. lokakuuta 2012

Huone kerrallaan

Kyllä täällä tapahtuu koko ajan, tosin nyt edetään ihan pikku askelin. Makuuhuone on toinen täysin valmis huone (toinen on sali). Vielä pohdin yöpöytiä ja mahdollista sängynpäätyä, mutta se on hienosäätöä!

6 kommenttia:

 1. Oi, miten ihanalle näyttää! :)

  Hei, en löytänyt sähköpostiosoitettanne profiilista. Jos ehditte, laitatteko mulle sähkisviestiä. Mulla olisi yksi privaattikysymys. :)

  Terkuin Liinu

  VastaaPoista
 2. Olette saaneet aivan mielettömän upea kodin siitä ns. rumasta möykystä. Olinkin aivan unohtanut seurata projektianne ja tänään muistui mieleeni, että täytyy kurkata mitä muuntajalle kuuluu. Nyt tahdonkin seurata varsinaista sisustusprojektianne ja täytyy mainita tästä blogissani! Mukavaa viikon alkua, palataan! anne :)

  VastaaPoista
 3. Moi!
  En ole käynyt täällä ainakaan puoleentoista vuoteen. Olisi mukavaa jos saisitte tehtyä lopullisen postauksen lopputuloksesta. Harvinaisen hieno projekti. Näitä kun ei suomessa oikein tehdä.

  VastaaPoista
 4. Samalla asialla kuin Taavi maaliskuussa, eli olisi hauska nähdä ja lukea valmiista(?) muuntajasta.

  VastaaPoista
 5. Moi!!! Kuljen kotiin monesti teidän talon ohi ja kun huomasin sen ekan kerran, en voinut uskoa silmiäni!!! Mun unelmatalo! Oon aina halunnu loft-henkistä kotia ja tuo teidän on vaan jotain niin mieletöntä... huh, onneksi olette kirjoittaneet tätä blogia <3

  VastaaPoista
 6. Moi!!! Kuljen kotiin monesti teidän talon ohi ja kun huomasin sen ekan kerran, en voinut uskoa silmiäni!!! Mun unelmatalo! Oon aina halunnu loft-henkistä kotia ja tuo teidän on vaan jotain niin mieletöntä... huh, onneksi olette kirjoittaneet tätä blogia <3

  VastaaPoista