maanantai 28. helmikuuta 2011

Katon paikkailuaTiimi on vihdoin päässyt pois kellarista ja ei kuulemma -27 asteen pakkanenkaan haittaa! Taisi (tällä hetkellä vielä) ikkunaton kellari alkaa jo ahdistamaan... Keittiön katto on rakennettu ja pelitetty, nyt vielä paikataan vanhan osan katot - eli puretaan nykyinen katto, poistetaan siellä välissä olevat siporeksit. Uutta kattoa korotetaan hieman ja lisätään lämmöneristys.
Tällä viikolla kuulemma valmistuu.Tekniseen tilaan ilmestyy joka päivä uusi koje.. toinen toistaan rumempi ja isompi. Haaveet siitä, että sitä voisi käyttää varastona on kaatuneet valtaviin putkiin ja kojeisiin. Nyt siitä taisi tulla Sampan "leikkihuone", silloin kun se haluaa kuvitella olevansa sukellusveneessä. Mietin, että toivottavasti en koskaan joudu koskemaan mihinkään vipuun tuolla - luulen, että muutkin toivoo niin.

1 kommentti:

  1. Siellä tosiaan näyttää olevan putki poikineen. Minua vähän mietityttää sama asia, velvoitinkin miehen selvittämään mitä kaikkea tekniseen tilaan oikeasti tulee. Se hyvä puoli kaukolämmössä on, että laitteita ei ehkä ihan niin paljoa itseltä löydy.

    VastaaPoista