lauantai 12. helmikuuta 2011

Kirpeitä pakkaspäiviä...Ja kattoa pään päälle! Ikkunoita odotellaan saapuvaksi ensi viikolla ja Samppa on tilannut muutaman talon verran sinkittyä kattopeltiä. Ehkä yläkertaankinsaadaan lämmintä tämän kevään aikana.

Olin hieman kiukkunen alunperin siitä, että vaatehuoneesta nipistettiin puoli metriä teknisen tilan puolelle. Nyt ymmärrän miksi näin tehtiin... Piuhaa ja putkea on niin paljon, että ihme jos kaikki mahtuu!

3 kommenttia:

  1. niin se vaan pian koittaa muuntamon uusi aamu, vääjäämättömästi, ei siinä pirukaan mahda mithään vaikka se koettelee ei hylkää hän joka kaiken vallan laatii... onnea ja menestystä valitsemallenna tiellä... tulkoon syys ja halla me kyllä kestetään vain iäisyys on kesään...

    VastaaPoista
  2. Ompa hauska juttu, että löysin tänne blogiin. Mukavaa ja innostavaa seurata millaista jälkeä syntyy. Tuskin maltan odottaa, kunnes kaikki on valmiina, tai ainakin joku huoneista. Keittiöstä ja spa:sta kuulostaa tulevan mielenkiintoiset.

    VastaaPoista
  3. Erittäin mielenkiintoinen blogi! Jostain tänne eksyin ja luin kaikki postaukset alusta lähtien. Tsempit projektiin! Jään innolla odottamaan ja seuraamaan edistymistä!

    VastaaPoista